"KONSTRUKTORI" BEŽE SA DNA TABELE: "Majstori" se okreću prvenstvu posle eliminacije iz Liga kupa

O. M.

14. 02. 2024. u 10:13

AL MOKAVLUN dočekuje ekipu Enpija u 12. kolu egipatske Premijer lige. Utakmica se igra od 15 časova na stadionu "Araba konstrakšen" u Kairu.

КОНСТРУКТОРИ БЕЖЕ СА ДНА ТАБЕЛЕ: Мајстори се окрећу првенству после елиминације из Лига купа

Profimedia

Domaći tim je posle deset odigranih utakmica 16. na tabeli sa sedam bodova i jedan bod je udaljen od zone spasa, pošto u ligi od 18 timova tri ispadaju.

"Konstruktori" su vezali četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, jednu u prvenstvu i tri u grupnoj fazi Liga kupa koji se igrao tokom januara i nisu uspeli da se plasiraj u nokaut fazu.

S druge strane, Enpi je drugi na tabeli sa istim brojem bodova koliko ima lider ZED. Ne treba, međutim, zaboraviti da najbolji egipatski tim Al Ahli tradicionalno na startu prvenstva zaostaje u broju odigranih utakmica pa zato u ovoj ranoj fazi sedi negde na sredini tabele. Takav slučaj je i sada kada su odigrali samo šest utakmica, poslednju u novembru.

Enpi je pre dve nedelje ispao u četvrtfinalu Liga kupa. Bolji je bio Itihad pobedivši sa 2:0.

Čak šest poslednjih susreta Mokavluna i Enpija, odnosno deset od poslednjih 12 došlo je "oba tima daju gol", a ta igra plaća solidnih 1,98 u našim kladionicama pa vredi pokušati.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,98)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)