ANDERLEHT NE ODUSTAJE OD PRVOG MESTA: Mehelen se nada plej-ofu

O. M.

01. 02. 2024. u 12:50

ANDERLEHT gostuje Mehelenu u sklopu 23. kola belgijske Pro lige. Utakmcia se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Ahter de Kazerne".

АНДЕРЛЕХТ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ПРВОГ МЕСТА: Мехелен се нада плеј-офу

Foto: Profimedia

Od povratka u Jupiler Pro ligu, Mehelen je bio uglavnom na sredini tabele četiri uzastopne sezone. Izgleda da će se ovaj trend nastaviti i u ovoj takmičarskoj godini, s tim što su, posle 22 odigrane utakmice, trenutno na osmom mestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova.

U prošlom kolu su pobedili kod kuće molenbek rezultatom 3:1. I pored igrača više od 4. minuta meča, Mehelen je pobedio tek u nadoknadi vremena golovima Roba Šufsa i Patrika Flukea.

Anderleht je ove sezone punu pažnju usmerio na domaće prvenstvo, postižući primetno bolje rezultate u odnosu na prethodnu godinu, iako je trenutno u negativnoj seriji od tri utakmice bez pobede usvim takmičenjima, četiri računajući i prijateljsku sa Al Ahlijem iz Tripolija.

Tim Brajana Rimera je neporažen u 11 uzastopnih mečeva u Jupiler Pro ligi, pa posle 22 odigrana meča sa 44 boda zauzima drugu poziciju na tabeli, sa osam bodova zaostatka za vodećimg Rojal Union sen Žilom.

U prošlom kolu su odigrali nerešeno 2:2 na svom terenu protiv lidera na tabeli, samo nekoliko dana nakon što ih je isti rival sa igračem manje savladao 2:1 u četvrtfinalu Kupa.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,66)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024