KLEOPATRA NE DA TROFEJ: "Zlatno-crveni" igraju dobro na svim frontovima

O. M.

01. 02. 2024. u 11:18

SMOUHA i Keramika Kleopatra bore se za mesto u polufinalu egipatskog Liga kupa. Utakmica se igra na stadionu "Osman Ahmed Osman" u Kairu od 15 časova i 30 minuta.

КЛЕОПАТРА НЕ ДА ТРОФЕЈ: Златно-црвени играју добро на свим фронтовима

Foto: Profimedia

Keramika Kleopatra brani trofej osvojen prošle godine kada je u finalu savladala Al Masri sa 4:1. Al Masri se u poslednjem četvrtfinalu sastaje sa Piramidsima, a pobednik tog duela igraće za mesto u finalu sa pobednikom ovog susreta.

Keramika je nedavno osvojila četvrto mesto u Superkupu posle poraza od Al Ahlija u polufinalu i Piramidsa u meču za treće mesto.

Već mesec i po dana nisu igrali meč u egipatskoj Premijer ligi, a poslednji put odigrali su 1:1 na gostovanju Fjučersu. Pre toga savladali su lidera Enpi.

U grupnoj fazi Liga kupa osvojili su sedam od mogućih devet bodova, uključujući još jednu pobedu nad Enpijem. Čini se da je Keramika ove sezone jak kandidat za visok plasman jer su jedine utakmice u kojima je nadigrana pomenuti poraz od Al Ahlija u Superkupu i od istog rivala u Premijer ligi.

Što se tiče Smouhe, ona je svoje mesto u četvrtfinalu obezbedila pobedom nad Itihadom i remijem sa Fjučersom, pa je neočekivani poraz od Baladijata ostao nekažnjen, sve zahvaljujući boljoj gol-razlici završili su kao drugi, a Fjučers je ostao na trećem mestu.

Čak četiri od poslednjih šest međusobnih duela Keramika Kleopatre i Smouhe završeno je bez pobednika, a obe ekipe imaju po jedan trijumf.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)