PRE DVE GODINE ŠAMPIONI, SADA NA RUBU ISPADANJA: Hajderabad bez pobede skoro godinu dana

O. M.

01. 02. 2024. u 10:50

POSLEDNjEPLASIRANI Hajderabad dočekuje Gou u zaostaloj utakmici 11. kola Indijske Super lige. Utakmica se igra od 15 časova u predgrađu Hajderabada, Gačiboliju.

ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ ШАМПИОНИ, САДА НА РУБУ ИСПАДАЊА: Хајдерабад без победе скоро годину дана

FOTO: Profimedia

Pre samo dve sezone "dekanski legionari" su bili šampioni, prošle godine su ispali u polufinalu plej-ofa, a ove se eto bore za opstanak. Jedini su tim u ligi bez pobede, poslednju su ostvarili u poslednjem kolu prethodnog šampionata pre početka plej-ofa, a to je bilo krajem februara 2023. godine.

Prošlog ponedeljka igrali su grupnu fazu Superkupa, a protivnik im je bio Srenidi Dečan, koji je pobedio 4:1. Takođe u Superkupu izgubili su od Mohuna Bagana 2:1, a od Ist Bengala 3:2. Ipak, još gore su prošli u ISL ligi gde ih Jamshedpur čiju kapitensku traku nosi naš internacionalac Alen Stevanović, savladao sa čak 5:0.

S druge strane, Goa se bori za svoju prvu titulu šampiona Indije. Trenutno su "indijski bizoni" drugi na tabeli sa 24 boda, dva manje od lidera Kerale ali i sa dve utakmice manje. Ipak, do kraja regularnog dela prvenstva ima još mnogo, a onda sledi i plej-of.

Goa je u ponedeljak izgubila sa 3:2 u Super kupu. Rezultat ne odslikava baš pravu sliku na terenu jer je Odiša pobedila lakše i ubedljivije nego što bi se reklo pošto su bizoni tek u završnici stigli da ublaže poraz.

Hajderabad je prošle godine oba puta savladao Gou, ali ove sezone su se stvari značajno promenile. Ipak, sigurnije je odigrati na golove, pogotovo kada se zna da Hajderabad redovno prima bar dva, a Goa na svakoj utakmici postiže bar jedan

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)