"POMPEJI" IMAJU PRILIKU DA POBEGNU BOLTONU: Oksford je efikasniji od lidera, ali odbrana "žutih" je katastrofalna

O. M.

30. 01. 2024. u 12:35

PORTSMUT gostuje Oksford junajtedu u zaostalom meču 18. kola engleske Lige jedan.

ПОМПЕЈИ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА ПОБЕГНУ БОЛТОНУ: Оксфорд је ефикаснији од лидера, али одбрана жутих је катастрофална

Foto: Profimedia

"Pompeji" imaju priliku da drugoplasiranom Boltonu pobegnu na plus četiri, ali treba imati u vidu da već sada imaju dve utakmice više od "trotersa".

Oksford junajted je trenutno sedmi u ligi sa 49 bodova i ima šanse da se nađe u plej-ofu iako forma u poslednje vreme nije na zadovoljavajućem nivou.

Ovo će im biti treća utakmica za nedelju dana, a prethodne dve su izgubili. U svom poslednjem takmičarskom meču izgubili su od Bristol Roversa sa 3:1, a tri dana pre toga kod kuće su minimalnim rezultatom poraženi od Barnslija. Pre toga su savladali Karlajl i tom pobedom pokazali karakter jer je ona došla nakon dva teška poraza u kupovima - 0:2 od Vimbldona u Liga trofeju i 2:6 od Koventrija u FA kupu.

U poslednjih pet mečeva između Oksford junajteda i Portsmuta "pompeji" su pobedili dva puta, Oksford jednom, a dve su završene bez pobednika. Poslednji meč između ovih timova odigrao se u aprilu 2023. i završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Zanimljivo je da je Oksford efikasniji od Portsmuta. Postigli su dva gola više, ali zato je velika razlika u odbranama. Portsmutova je najčvršća u Ligi i primili su devet golova manje od današnjeg rivala.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)