VELŠANI BEZ ŠANSI U LESTERU: "Lisice" bez poraza od Svonsija od 1950. godine

O. M.

30. 01. 2024. u 12:13

LIDER Čempionšipa Lester siti, dočekuje ekipu Svonsija u 29. kolu. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na "KP stadionu".

ВЕЛШАНИ БЕЗ ШАНСИ У ЛЕСТЕРУ: Лисице без пораза од Свонсија од 1950. године

Foto: Profimedia

"Lisice" su dve utakmcie bez pobede u najjačoj drugoj ligi na svetu. Posle poraza od Koventrija usledio je remi sa Ipsvičom. Ipak, Lester se tokom vikenda vratio na pobedničku stazu, pošto je u četvrtom kolu FA kupa sa 3:0 kod kuće savladao Birmingem siti.

Iako nisu pobedili ni u jednom od poslednja dva ligaška meča i dalje su na vrhu tabele Čempionšipa sa sedam bodova više od drugoplasiranog Ipsviča i plus osam u odnosu na Sautempton na trećem mestu.

Tim Enca Mareske ima najjaču odbranu u ligi, sa samo osam primljenih golova u 15 utakmica na svom stadionu. U ligi su bodove ispustili samo tri puta kod kuće, a od  "labudova" na svom terenu nisu izgubili od 1950. godine.

Nade velške ekipe da može da prekine ovu katastrofalnu seriju. Svonsi je na poslednje dve utakmice primio čak osam golova, uključujući pet u prvom poluvremenu na gostovanju Bornmutu u FA kupu u četvrtak. 

Svonsi nije uspeo da sačuva mrežu na poslednjih sedam gostovanja, a na pet od njih je primio po gol u oba poluvremena.

NAŠ PREDLOG: I1+&II1+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)