"SVRAKE" ČEKAJU PROTIVNIKA: Blekburnu ne cvetaju ruže, Velšani se nadaju iznenađenju na "Ivud parku"

O. M.

29. 01. 2024. u 13:34

REKSAM gostuje Blekburn roversima u ponedeljak u meču 4. kola FA kupa na "Ivud Parku" od 2o časova i 30 minuta.

СВРАКЕ ЧЕКАЈУ ПРОТИВНИКА: Блекбурну не цветају руже, Велшани се надају изненађењу на Ивуд парку

Foto: Profimedia

Blekburn je pobedio Kembridž junajted sa 5:2 na svom terenu u trećem kolu FA kupa. Sami Smodiš je postigao het trik u prvom poluvremenu. Roversi su neporaženi u poslednje tri utakmice kod kuće u svim takmičenjima.

Reksam je savladao Šrusberi taun sa 1:0 u trećem kolu, što je njihova treća pobeda u FA kupu ove sezone. Za razliku od Blekberna koji je bio slobodan u prva dva kola, Reksam je morao da igra od početka. Savladali su Mensfild u gostima i Jeovil kod kuće.

Inače, Blekbernu baš ne cvetaju ruže u Čempionšipu. Prethodne dve sezone ova ekipa je bila blizu plej-ofa a ove će se kako stvari sada stoje boriti za opstanak.

Već sedam kola ne znaju za pobedu, a osvojili su u tom periodu samo dva boda. Oba kod kuće, protiv Hadersfilda i Roterama.

S druge strane, Reksam je u vrhu Lige dva i na dobrom putu da se popne stepenik više i od naredne godine igra u trećem razredu engleskog fudbala. Nedavno su izgubili na teškom gostovanju Njuportu koji je za vikend namučio i Mančester junajted, tako da to nije veliki problem.

Velšani trenutno zaostaju pet bodova za liderom Stokportom ali imaju i meč manje. Dva boda beže četvrtolasiranom Barou koji ima dve utakmcie više od njih.

Zanimljivoje da Reksam nije odigrao nerešeno od kraja novembra kada je uzeo bod na gostovanju Harogejtu.

Pobednik ovog duela u petoj rundi Ef-Ej kupa igraće kod kuće protiv Njukasla.

Iako je forma trenutno na strani Reksama ne sme se ispustili iz vida da je Blekburn domaćin i da ove dve ekipe razdvaja cela jedna liga koja je između njih, tako da je pametnije preskočiti tipovanje na konačan ishod.

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024