ŠANSA ZA NOVAJLIJU DA SE ODVOJI OD ZONE ISPADANJA: Domaćin je zacementiran za dno tabele

V.M.

29. 01. 2024. u 10:46

U 23. kolu turskog prvenstva gledaćemo obračun Istanbula i Samsuna. Meč se igra na ''Nedžmi Kadioglu stadionu'' sa početkom u 15 časova.

ШАНСА ЗА НОВАЈЛИЈУ ДА СЕ ОДВОЈИ ОД ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Домаћин је зацементиран за дно табеле

Profimedia

Domaćin je imao košmaran prvi deo sezone i zacementiran je za dno tabele sa mizernih deset osvojenih bodova, čak 14 manje od Karagumruka koji je prvi tim iznad crte.

Svi su već ''otpisali'' Istanbul i vratili ga u drugu ligu, ali zanimljivo je da je većinu svojih bodova sakupio u 2024. godini. Na poslednja četiri meča upisao je po pobedu i poraz uz dva odigrana remija.

Ipak, dugačak je put između njih i opstanka u ligi, a nije im pomogao ni savez koji im je oduzeo tri boda nakon što su se povukli sa terena protiv Trabzona nezadovoljni sudijskim odlukama.

Sa druge strane, Samsun se vratio u Superligu nakon što je osvojio Prvu ligu i za sada mu ide dosta dobro u eliti. Znatno je podigao nivo igre nakon nove godine, osvojio je deset bodova u proteklih pet kola i tako je pobegao iz zone ispadanja.

Sada je 15. na tabeli i ima samo dva boda više od Gazijantepa koji je prvi tim ispod crte.

Odličnu priliku da nastave sa dobrim igrama i dodatno se odvoje od zone ispadanja imaće večeras, a mi verujemo da će je iskoristiti i predlažemo malo golova jer je to česta pojava na utakmicama Samsuna ovog januara.

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,82)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!