HARTS BEZ PORAZA ŠEST UTAKMICA: Dandi ima velikih problema

O. M.

23. 01. 2024. u 13:29

HARTS dočekuje Dandi u zaostaloj utakmici 12. kola škotskog Premijeršipa. Utakmica se igra u Edinburgu od 20 časova i 45 minuta.

ХАРТС БЕЗ ПОРАЗА ШЕСТ УТАКМИЦА: Данди има великих проблема

Profimedia

Harts se plasirao u četvrto kolo Kupa Škotske pobedom nad Spartansom od 2:1.

Pre toga su odigrali meč protiv Livingstona i pobedili takođe sa 2:1. Posle dosadnog prvog poluvremena, Harts je postigao dva gola u 53. i 64. minutu meča. Livingston je u 79. minutu smanjio na 2:1 iz penala, ali do kraja meča nisu uspeli da promene rezultat.

Harts je na trećem mestu posle 21 odigrane utakmice. Za drugoplasiranim Rendžersom zaostaju 10 bodova, ali imaju i meč više od njih. Nisu izgubili u poslednjih pet mečeva. Imaju četiri pobede i jedan remi, što ih je dovelo do vrha tabele.

Dandi je do sada odigrao samo 18 mečeva i nalazi se na sedmom mestu sa 22 boda, ali ima samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva.

U prošlom kolu Dandi je remizirao sa Kilmanrokom 2:2. Dandi je do 85. minuta imao prednost od 1:0, a potom je Kilmanrok preokrenuo na 2:1. Bod je stigao u petom minutu nadoknade vremena posle gola Šonesija.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)