ALŽIRCI KIKSNULI NA STARTU AFRIČKOG KUPA NACIJA: ''Pastuvi'' slavili pogtokom u sudijskoj nadoknadi!

V.M.

20. 01. 2024. u 10:05

U derbiju grupe ''D'' sastaće se Alžir i Burkina Faso (15:00).

АЛЖИРЦИ КИКСНУЛИ НА СТАРТУ АФРИЧКОГ КУПА НАЦИЈА: Пастуви славили погтоком у судијској надокнади!

Foto: Profimedia

Alžirci su na ovaj turnir došli kao jedni od glavnih favorita za osvajanje i vezali su pet pobeda pred start takmičenja, ali u prvom kolu su ispustili tri boda protiv Angole.

Poveli su preko Bagdada Bunedže sredinom prvog poluvremena i kontrolisali su igru, ipak u drugom poluvremena se sve preokrenulo i pogotkom Mabulua sa bele tačke Angola je došla do zasluženog boda.

Potrebe za panikom nema u redovima ''zelenih'' koji i dalje imaju odličnu priliku da se nađu u narednoj fazi jer pored dve prvopalsirane selekcije u osminu finala idu i četiri najbolje trećeplasirane.

Za razliku od njih, Burkina Faso je na dramatičan način došla do pobede nad Mauritanijom. Viđen je dosta tvrd meč bez dosta prilika, ali u poslednjim trenucima dosuđen je penal za ''pastuve'' koji je njihov najbolji igrač Bertran Traore pretvorio u pogodak i doneo vredna tri boda svojoj reprezentaciji.

Nominalni gosti su u prošlom izdanju takmičenja dogurali do polufinala i planiraju da na ovom Afričkom kupu nacija pokažu da to nije bila slučajnost.

Danas očekujemo da obe selekcije počnu oprezno i verujemo da će biti malo golova u prvom poluvremenu, a generalno na meču bi prednost dali ''zelenima'' koji su po imenima dosta kvalitetnija reprezentacija.

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!