"LAVOVI MESOPOTAMIJE" U STRAŠNOJ FORMI: Već su pobedili Indoneziju u kvalifikacijama za Mundijal

O. M.

15. 01. 2024. u 12:06

INDONEZIJA dočekuje Irak u drugoj utakmici prvog kola grupe D na Azijskom kupu. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta.

ЛАВОВИ МЕСОПОТАМИЈЕ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Већ су победили Индонезију у квалификацијама за Мундијал

Foto: Profimedia

U prvoj utakmici ove grupe Japan je savladao Vijetnam sa 4:2.

"Crveno-beli" nisu učestvovali na završnim turnirima Azijskog kupa od 2007. godine, kada su bili jedan od domaćina. Ovo im je ukupno peto učešće, a pokušaće da prvi put prođu grupu.

Indonezija je u istoj grupi sa Irakom i u kvalifikacijama za naredni Mundijal, gde su se dve ekipe već sastale, a Irak je pobedio sa ubedljivih 5:1. Bila je to prva u nizu od pet utakmica Indonezije bez pobede.

Poslednji put slavili su u prvom krugu kvalifikacija za Mundijal, kada su dva puta za pet dana pobedili Brunej sa po 6:0.

S druge strane, "lavovi Mesopotamije" su u seriji od deset takmičarskih utakmica bez poraza, mada su na Badnji dan izgubili prijateljsku od Južne Koreje, minimalnim rezultatom.

Iako su Itačani favoriti u ovom meču, trebalo bi da budu na oprezu jer Indonezija nikada nije izgubila svoj prvi meč na završnim turnirima Azijskog kupa. S druge strane, Irak nikada nije izgubio od Indonezije pa po toj logici najviše čemu izabranici korejskog stručnjaka Sin Te Jona mogu da se nadaju je nerešen ishod.

NAŠ PREDLOG: X2&2-4 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)