''KNEŽEVI'' IMAJU OZBILJNIH PROBLEMA SA DANAŠNJIM RIVALOM: Nisu ga savladali na poslednjih sedam duela pred svojim navijačima

V.M.

13. 01. 2024. u 09:33

U okviru 18. kola francuske Lige 1, fudbaleri Monaka će na stadionu ''Luj ||'' dočekati tradicionalno neugodni Rems (17:00).

КНЕЖЕВИ ИМАЈУ ОЗБИЉНИХ ПРОБЛЕМА СА ДАНАШЊИМ РИВАЛОМ: Нису га савладали на последњих седам дуела пред својим навијачима

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini su imali odličan prvi deo sezone i 2024. godinu su dočekali na trećem mestu na tabeli sa 33 osvojena boda, sedam manje od vodećeg PSŽ-a.

Cilj ekipe je svakakao povratak u Ligu šampiona, a treće mesto im to garantuje tako da se može reći da menadžer Adi Hiter radi veoma dobar posao od svog dolaska na klupu.

Svoj prvi meč u novoj godini Monako je odigrao prošle nedelje kada je u Kupu Francuske gostovao Lansu. Vodio je sa 2:0 nakon 20 minuta igre, ali dozvolio ja aktuelnom viceprvaku da poravna rezultat, pa su pobednika odlučivali penali u kojima su bolji bolji ''kneževi'' i tako se plasirali u šesnaestinu finala.

Ono što je glavna odlika ove ekipe je napadačka igra, Monako je postigao 33 pogotka do sada i jedino je PSŽ više puta tresao mrežu od njega u Ligi 1 (42).

Na noge mu danas dolazi tradicionalno neugodan protivnik, ekipa Remsa koja je neporažena na svojih poslednjih sedam poseta stadionu ''Luj ||''. Doduše, za vreme tog niza je ostvarila samo dve pobede uz čak pet remija.

Gosti takođe igraju veoma dobro ove sezone, mladi menadžer Vil Stil ponovo briljira na klupi i njegovi izabranici su osmi na tabeli sa 26 osvojenih bodova.

Svoj poslednji ligaški meč odigrali su sa Avrom i slavili su sa 1:0 pogotkom Nakamure.

Kao i njegov današnji rival, Rems je bio uspešan u Kupu Francuske proteklog vikenda kada je rutinskim trijumfom nad Dižonom (3:0) započeo 2024. godinu.

Za vreme januara i početkom decembra igra se Afrički kup nacija, tako da će brojni timovi biti pogođeni izostancima bitnih igrača što je i slučaj sa ovim ekipama.

Monako je bez Salisua, Diakatea, Diate, Kamare, Minamina, Enrikea, Emboloa i Mataza.

Sa druge strane neće biti Ričardsona, Oumara i Ibrahima Diakitea, Abdelhamida i Itoa.

Goleade su redovna pojava kada igra Monako i verujemo da će to i danas biti slučaj, a očekujemo i da kneževi ostanu neporaženi jer su jedna od najboljih domaćinskih ekipa u prvenstvu.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,40)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)