DOMAĆIN "ZARIBAO" : Portimonense šest utakmica bez pobede

O. M.

12. 01. 2024. u 12:46

UGROŽENI Portimonense dočekuje Farense u prvoj utakmici 17. kola portugalske Primeire.

ДОМАЋИН ЗАРИБАО : Портимоненсе шест утакмица без победе

Profimedia

Utakmica se igra od 21 čas i 15 minuta u Portimau. Domaćin je na 16. mestu koje vodi u plej-aut, dok je gost na visokoj sedmoj poziciji, ali je bodovno mnogo bliže Portimonenseu nego ekipama koje se bore za evropski fudbal sledeće jeseni.

"Belo-crni" su u seriji od šest utakmica bez pobede. U poslednjih osam utakmica osvojili su samo jedan bod kada su preživeli Familikao kod kuće (1:1) iako su pola sata igrali sa igračem manje.

S druge strane, "lavovi Faroa" su prošle nedelje savladali Žil visente kod kuće minimalnim rezultatom i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede.

Najveći problem Portimonensea ove sezone je odbrana jer je primio 36 golova, samo "fenjeraš" Čaves ima više (41). Doduše ni napada nije mnogo bolji, sa 17 postignutih golova, to je četvrti najlošiji napad u Primejra ligi.  

S druge strane, kao povratnik u najviši razred portugalskog fudbala, Farense je premašio sva očekivanja i da nije bilo te krize krajem 2023. godine izabranici Žosea Mote sada bi bili u konkurenciji za Evropu.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)