VREME JE DA "VITEZOVI AL DANE" POBEDE: Al Hazemu izmiče tlo pod nogama

O. M.

28. 12. 2023. u 12:18

AL ITIFAK dočekuje ekipu Al Hazema u 19. kolu saudijske Pro lige. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Princ Mohamed bin Fahd" u Damamu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ВИТЕЗОВИ АЛ ДАНЕ ПОБЕДЕ: Ал Хазему измиче тло под ногама

Foto: Profimedia

Ekipa Stivena Džerarda se muči u poslednje vreme, sedam utakmica nema pobedu i trenutno je deveta na tabeli sa 24 boda. U međuvremenu je ispala i iz Kupa izgubivši na produžetke od Al Nasra.

Od iste ekipe su izgubili i u poslednjem prvenstvenom meču, ovog puta je bilo 3:1 za Ronalda i drugove. Ipak, u klubu iz Damama optimistični su pred gostovanje poslednjeplasiranog tima lige.

Al Hazem je u prošlom kolu izgubio od lidera Al Ahlija sa 4:0, što je njihov drugi najteži poraz u sezoni, posle katastrofe od Al Hilala, 0:9 u režiji Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića Savića i Malkolma.

Džerardov tim ove sezone ima čudan običaj da na svom terenu gubi bodove kada prvi povede, a osvaja bodove kada primi prvi gol na utakmici. To se nije desilo samo jednom, kada je pobedio Al Tae iako je prvi dao gol, ali i na toj utakmici je gubio 2:1, tako da je na neki način tradicija ispoštovana.

Al Hazem je u istoriji samo četiri puta pobeđivao Al Itifak, ali je zanimljivo da je svaki put to uradio u gostima.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao