"SVECI" KIKSNULI PROTIV MADERVELA: Kilmarnok bez poraza četiri kola

O. M.

27. 12. 2023. u 12:34 >> 12:34

SENT MIREN dočekuje Kilmarnok u 20. kolu škotskog premijeršipa. Utakmica se igra na stadionu "Grinhil roud" od 20 časova i 45 minuta.

СВЕЦИ КИКСНУЛИ ПРОТИВ МАДЕРВЕЛА: Килмарнок без пораза четири кола

Profimedia

Gosti su u formi sa deset osvojenih bodova u poslednja četiri kola, dok je domaći tim u tom periodu osvojio četiri boda i dozvolio današnjem rivalu da ga pretekne na tabeli.

Sent Miren je ipak favorit u ovom meču jer je domaći teren ove sezone velika prednost ove ekipe. Izgubili su samo jednu utakmicu ovde i to od Rendžersa pre dva i po meseca, mada su poslednji put kiksnuli, jer su svi očekivali pobedu nad Madervelom, a susret je završen bez golova.

U prvom delu sezone ove ekipe su odigrale nerešeno 1:1, dok je poslednji susret na Grinhil roudu odigran ovog aprila i završen je pobedom gostiju od 2:0. To je bio jedini odlučen susret u njihovih poslednjih šest, ostali su završeni bez pobednika. 

Na poslednjih deset susreta imaju po dve pobede, uz četiri remija i gol-razliku 10:10.

NAŠ PREDLOG: X (kvota 2,95)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!