OBA TIMA SU U DOBROJ FORMI: ''Sveci'' ne znaju za poraz na poslednjih 12 utakmica!

V.M.

13. 12. 2023. u 12:07

U okviru 21. kola engleskog Čempionšipa, Koventri će dočekati Sautempton (20.45).

ОБА ТИМА СУ У ДОБРОЈ ФОРМИ: Свеци не знају за пораз на последњих 12 утакмица!

Foto: Profimedia

Nakon teškog početka sezone, Koventri polako hvata zalet. Pre nekoliko dana u derbiju je savladao Birmingem sa 2:0, što mu je bio treći trijumf na poslednje četiri prvenstvene utakmice.

Domaćin je značajno podigao nivo igre u defanzivi i na ta četiri susreta je samo dva puta vadio loptu iz svoje mreže, oba puta u porazu od vodećeg Ipsviča (1:2).

Ono što muči Tima Robinsa je slabašna realizacija njegovih pulena, postigli su 26 pogodaka do sada, ali i bilo je očekivano da će napad ekipe patiti nakon letošnje prodaje Gekereša u Sporting.

''Nebeskoplavi'' igraju dobro pred svojim navijačima ove sezone, na deset utakmica su doživeli samo jedan poraz, ali su odigrali čak pet remija i ostvarili četiri pobede.

Sa druge strane, Sautempton je prošle sezone ispao iz Premijer lige i cilj mu je da se ekspresno vrati u elitu. Odlično je započeo u Čempionšipu, ali je posle toga zapao u krizu, ipak, sada se ponovo nalazi u seriji odličnih rezultata.

''Sveci'' ne znaju za poraz na poslednjih 12 utakmica u prvenstvu i za vreme tog impresivnog niza upisali su osam pobeda i odigrali četiri remija.

Zahvaljujući toj sjajnoj seriji izabranici Rasela Martina popeli su se na četvrto mesto, ali i dalje zaostaju velikih 11 bodova za drugoplasiranim Lesterom, tako da moraju nastaviti u istom ritmu ako žele direktan plasman u elitu.

Poslednji put kada su ovi timovi ukrstili koplja bilo je prošle sezone u FA kupu i tada je Sautempton slavio posle produžetaka sa 2:1.

Na četiri od poslednjih pet gostovanja Sautemptona dolazila je igra gol-gol, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave