RONALDO POSRNUO PRED MITROVIĆEM: Al Nasr više nema pravo na grešku ako želi da se bori za titulu

V.M.

08. 12. 2023. u 10:03

U 16. kolu Profesional lige, fudbaleri Al Nasra će dočekati gradskog rivala Al Rijad (19.00).

РОНАЛДО ПОСРНУО ПРЕД МИТРОВИЋЕМ: Ал Наср више нема право на грешку ако жели да се бори за титулу

Foto: EPA-EFE/STR

Domaćini su proteklog vikenda doživeli poraz u velikom derbiju protiv Al Hilala (0:3) nakon pet vezanih ligaških pobeda. Ronalda i družinu su potpuno zasenili Mitrović i Sergej Milinković Savić koji su kombinovao postigli sva tri gola na meču.

Sada Al Nasr zaostaje sedam bodova za ''plavim talasom'' i više nema prava na grešku ako želi da se bori za titulu, jer je Al Hilal od mogućih 45 poena osvojio čak 41.

Ono na šta će se domaćini osloniti u gradskom derbiju je sjajni napad koji igra odlično tokom čitave sezone. Glavna figura je svakako Kristijano Ronaldo koji je najbolji strelac lige sa 15 postignutih golova, a vredi istaći da će mu ovo biti 1200. odigrani meč u bogatoj karijeri.

Sjajni Portugalac najveći pomoć ima u vidu Sadija Manea i Andersona Taliske koji su posle njega najbolji strelci u timu.

Ipak, gradski rival Al Rijad je u prošlosti umeo da iznenadi Al Nasr, tako da nema mesta za opuštanje u redovima saudijskog velikana. Na poslednjih pet međusobnih duela blagu prednost ima Al Nasr sa tri pobede, naspram dva trijumfa Al Rijada.

Gosti su donekle podigli formu nakon slabog otvaranja prvenstva i ne znaju za poraz na poslednja tri meča (trijumf i dva remija).

Trenutno su 13. na tabeli, ali i dalje nisu sigurni jer imaju samo tri poena više od Abe koja je prva ekipa ispod crte.

Očekujemo da Ronaldo i družina ostvare rutinski trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije