BREST GRABI KA VRHU: Strazbur sedam kola bez pobede

O. M.

07. 12. 2023. u 13:59 >> 13:59

BREST dočekuje Strazbur u zaostaloj utakmici 12. kola francuske Lige 1. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Fransis L' Ble".

БРЕСТ ГРАБИ КА ВРХУ: Стразбур седам кола без победе

FOTO: FK PSŽ

Brest je prošle sezone bio u drugom delu tabele i završio sezonu na 14. poziciji, a ove sezone je na fantastičnom sedmom mestu posle 13 utakmica sa 21 bodom. Zaostaju samo pet bodova za četvrtim mestom koje vodi u ligu šampiona.

Brest je u nizu od dve uzastopne pobede u ligi. Pobedili su Monpelje i Klermon i postigli tri gola u obe utakmice. Ove sezone, Brest je sačuvao mrežu na četiri utakmice. Sa 14 primljenih golova četvrta su najbolja odbrana Lige 1.

Na domaćem terenu ove sezone doživeli su samo jedan poraz, od Pari Sen Žermena, gde su primili gol u 89. minutu.

I Strazbur je prošle sezone bio u drugom delu tabele ali je za razliku od današnjeg rivala i sada u lošoj situaciji. Posle 13 utakmica nalaze se na 15. mestu na tabeli sa 13 bodova i samo su jedno mesto i jedan bod iznad zone ispadanja.

Strazbur je u nizu od sedam utakmica bez pobede u ligi, a u poslednja dva meseca samo je Lion uzeo manje bodova od njih. Muče se u napadu gde je samo Klermon lošiji od njih. Nisu uspeli da postignu gol na pet utakmica. Na šest gostujućih utakmica ove sezone pretrpeli su četiri poraza i postigli samo tri gola u gostima.

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,82)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)