HAJDUK JE U OPASNOM NALETU: ''Bili'' su ostvarili šest vezanih pobeda!

V.M.

02. 12. 2023. u 10:00

U 17. kolu hrvatskog prvenstva, fudbaleri Hajduka će pokušati da produže trijumfalni niz kada dočekaju Goricu na ''Poljudu'' (17:30).

ХАЈДУК ЈЕ У ОПАСНОМ НАЛЕТУ: Били су остварили шест везаних победа!

Foto: Profimedia

Domaća ekipa je ponovo uhvatila zalet nakon nešto slabijih igara i danas juri sedmu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima. Zbog tog sjajnog niza Hajduk se vratio na prvo mesto i ima pet bodova više od drugopaslirane Rijeke koja je odigrala meč manje.

Poslednji trijumf u nizu Splićani su ostvarili protiv Istre koju su savladali sa 2:0, do prednosti ih je doveo Sahiti, a nova tri boda je potvrdio Marko Livaja sa bele tačke u 90. minutu.

''Bili'' izgledaju odlično na terenu i nadaju se da mogu do dugo čekane titule koju su poslednji put osvojili davne 2005. godine.

Sa druge strane terena biće Gorica koja igra sve bolje kako odmiče prvenstvo i trenutno zauzima veoma dobro četvrto mesto na tabeli.

U poslednjem kolu dočekala je fenjeraša Rudeš i ostvarila je rutinski trijumf rezultatom 3:0.

Na ''Poljudu'' ćemo gledati obračun dve najbolje odbrane lige, primili su samo po devet pogodaka ove sezone, tako da očekujemo jedan dosta tvrd meč i verujemo u trijumf Hajduka.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 1,92)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)