SOSIJEDAD SE ČUVA ZA INTER? Salcburgu bod "igra" za Ligu Evrope

O. M.

29. 11. 2023. u 11:16

U petom kolu grupne faze Lige šampiona Real Sosijedad dočekuje Salcburg. Utakmica je na programu u sredu od 21 čas na stadionu "Anoeta".

СОСИЈЕДАД СЕ ЧУВА ЗА ИНТЕР? Салцбургу бод игра за Лигу Европе

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Molina

Sosijedad je pobedom nad Benfikom u prošlo kolu obezbedio osminu finala, zajedno s Interom koji je bio bolji od Salcburga. Ove dve ekipe će u preostala dva kola da se bore za prvo mesto, dok bi Salcburg remijem večeras, uz pobedu Intera nad Benfikom, obezbedio prelaz u nokaut fazu Lige Evrope.

U slučaju poraza Salcburga, bez obzira na rezultat druge utakmice u grupi, o putniku u Ligu Evrope odlučio bi duel poslednjeg kola između austrijske ekipe i Benfike.

Sosijedad je posle pobede nad Benfikom ostvario i dve pobede u La ligi, protiv Almerije u gostima i Sevilje kod kuće. U poslednjih 15 utakmica izgubio je samo tri puta, od Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida.

Salcburg je vezao četiri pobede u austrijskoj Bundesligi. Pre četiri dana pobedili su u gostima ekipu Hartberga koji ih je početkom meseca namučio u Kupu kada su tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca uspeli da prođu u četvrtfinale.

Sosijedad nema mnogo motiva u ovoj utakmcii jer će bez obzira na njen ishod o prvom mestu u grupi odlučivati utakmica poslednjeg kola sa Interom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener