NOVAJLIJA U LIGI IDE KA PLEJ-OFU: "LJubičasti lešinari" vezali dva poraza

O. M.

23. 11. 2023. u 09:25

ČAHLAUL dočekuje FK Arđeš u 14. kolu Druge rumunske lige. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta u Pjatra Njamcu.

НОВАЈЛИЈА У ЛИГИ ИДЕ КА ПЛЕЈ-ОФУ: Љубичасти лешинари везали два пораза

Foto: Profimedia

Posle 13 odigranih kola domaći tim, novajlija u ligi koji je prošle godine bio drugi u trećoj ligi, na osmom je mestu na tabeli sa 19 bodova i kako sada stvari stoje vodiće borbu za plasman u plej-of grupu za promociju u prvi razred rumunskog fudbala. Trenutno mu šestoplasirana Konkordija beži samo jedan bod.

Čahlaul igra dobro protiv lošijih ekipa, a bodove uglavnom gubi od timova iz vrha tabele. U poslednje vreme, izgubili su od drugoplasirane Hunedoare i petoplasirane Steaue Bukurešt. Jedini pravi kiks ove ekipe je remi sa pretposlednjom Aleksandrijom protiv koje su "karpatski medvedi" ispustili vođstvo od 2:0.

Arđes je 15. na tabeli sa 15 bodova. Vezali su "ljubičasti lešinari" dva poraza koji su ih bar za sada isključili iz trke za plej-of ali prvenstvo je dugo.

Ove dve ekipe se nisu sastajale od 2007. godine kada su obe bile u eliti. U Pjatra Njemcu su podelili bodove tada, bilo je 1:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu