"STONSI" ŽELE EKSPRESAN POVRATAK: "Klaretsi" žele da izbegnu plej-of

O. M.

20. 11. 2023. u 12:46

ČELMSFORD i Mejdston sastaju se u derbiju 20. kola engleske Nacionalne lige Jug. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu Melburn.

СТОНСИ ЖЕЛЕ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК: Кларетси желе да избегну плеј-оф

FOTO: Profimedia

Domaći tim već celu deceniju pokušava da se domogne višeg razreda, ali najdalje štosu stigli je nekoliko puta ispadanje u plej-ofu.

Prošlu sezonu su završili na 5. mestu, ali su kasnije doživeli poraz u plej-ofu od Sent Albansa. Ove sezone su dobro počeli. Posle 18 utakmica nalaze se na šestom mestu na tabeli sa sedam pobeda i 29 bodova. Zaostaju samo tri boda za drugoplasirnim Ejvelijem.

Vezali su osam utakmica bez poraza u ligi. Dve od tih osam utakmica završeno je bez golova, jedna pobedom Čelmsforda od 2:0, a ostalih pet došlo je GG&3+. Sa 18 primljenih golova imaju ponajbolju odbranu u ligi, zajedno sa današnjim rivalom.

Mejdston želi ekspresan povratak u Nacionalnu ligu nakon što je prošle godine ispao. Mejdston ima bod više od Čelmsforda uz utakmicu manje, ali je u poslednjih pet utakmica osvojio manje bodova.

Pre deset dana izgubili su od Hamptona čak sa 5:2 i to im je bio jedini poraz u poslednja dva meseca.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone