CRNOGORCI IMAJU JEDNU FORMULU KOJA IH VODI NA EURO: Prvo pobediti Mađarsku, a onda se nadati porazu Srbije

V.M.

19. 11. 2023. u 07:36

U poslednjem kolu kvalifiikacija za Evropsko prvenstvo sastaće se Mađarska i Crna Gora. Meč se igra na ''Puškaš areni'' u Budimpešti sa početkom u 15 časova.

ЦРНОГОРЦИ ИМАЈУ ЈЕДНУ ФОРМУЛУ КОЈА ИХ ВОДИ НА ЕУРО: Прво победити Мађарску, а онда се надати поразу Србије

FOTO: M. Vukadinović

Mađari su pre par dana čekirali kartu za Nemačku remijem sa Bugarskom koju su obezbedili auto-golom Petkova u sudijskoj nadoknadi (2:2), tako da će i treći uzastopni put igrati na Euru.

Tokom čitavih kvalifikacija su bili dominantni, a danas im je potreban samo bod kako bi osiugrali prvo mesto u grupi ''G'' jer trenutno imaju dva poena prednosti u odnosu na Srbiju od koje imaju bolji međusobni duel.

Najveće zasluge za plasman na Evropsko prvenstvo idu menadžeru Rosiju kao i fudbalerima Dominiku Soboslaju (dva gola, četiri asistencije) i Barnabašu Vargi (najbolji strelac sa četiri pogotka).

Domaćini su jedina neporažen ekipa u grupi ''G'' sa četiri pobede i tri remija i sigurno je da će večeras pokušati da održe taj niz.

Sa druge strane, Crnogorci se i dalje nadaju da mogu do prvog nastupa na Euru, ali i sami znaju da je to gotovo nemoguća misija. 

Trenutno imaju dva boda manje i lošiji međusobni duel od Srbije, tako da jedino što ih vodi dalje je pobeda protiv Mađarske, zatim i poraz ''orlova'' od Bugarske.

Iako je veoma mala šansa da će se to desiti, ''sokoli'' trebaju biti ponosni na svoj nastup u kvalifikacijama jer su se borili do samog kraja i po prvi put ozbiljno bili u konkurenciji za plasman na Euro.

Ove reprezentacije su ukrstile koplja sredinom juna u Podgorici gde je viđena podela bodova bez golova (0:0).

Danas verujemo da ćemo gledati poptuno drugačiji meč, očekujemo da selektor domaćina da priliku nekim igračima koji su malo igrali do sada, a ako na to dodamo da Crnogorci moraju igrati na pobedu mislimo da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica u kojoj ćemo videti značajan broj golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)