VERDER KOD KUĆE IDE NA GOL VIŠE: Gosti vezali četiri pobede u gostima

O. M.

12. 11. 2023. u 12:12

U drugoj utakmici nedeljnog programa jedanaestog kola nemačke Bundeslige Verder iz Bremena dočekuje Ajntraht iz Frankfurta. Utakmica se igra na stadionu Veser od 17 časova i 30 minuta.

ВЕРДЕР КОД КУЋЕ ИДЕ НА ГОЛ ВИШЕ: Гости везали четири победе у гостима

Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Posle deset odigranih mečeva, domaći su na 12. mestu na tabeli, sa samo deset osvojenih bodova, a od zone ispadanja udaljeni su samo četiri boda.

U dosadašnjem delu šampionata Verder je zabeležio samo tri trijumfa, uz jedan remi i čak šest poraza. Prethodnih pet kola uspeli samo da savladaju Union Berlin sa 2:0, uz remi 2:2 sa Volfsburgom u prethodnom kolu i tri uzastopna poraza (Darmštat 4:2, Hofenhajm 3:2 i Dortmund 1:0).

Verder kod kuće ne kalkuliše bez obzira na protivnika. na svakoj utakmici na Veseru postigli su bar dva gola, osim u prvom kolu kada su poraženi sa 4:0 od minhenskog Bajerna.

Ajntraht je pre ovog kola na sedmom mestu na tabeli, sa bodom manje od petoplasiranog Hofenhajma, koji je na poziciji koja vodi u Evropu, i četiri manje od Dortmunda na mestu koje donosi grupnu fazu Lige šampiona. 

Pored toga, Ajntraht igra veoma dobro u grupnoj fazi Konferencijske lige i posle četiri kola je obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

"Orlovi" su u gostima vezali četiri pobede, nakon šest utakmica bez trijumfa koje su usledile posle pobede u Kupu nad četvrtoligašem Lokomotivom iz Lajpciga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!