POMRAČENJE UMA BOTAFOGA: Gost katastrofalnom formom doveo osvajanje titule pod znak pitanja

V.M.

06. 11. 2023. u 10:30

FUDABALERI Vasko da Game će u okviru 32. kola brazilske Serije A dočekati lidera koji ne zna za pobedu već tri kola.

ПОМРАЧЕЊЕ УМА БОТАФОГА: Гост катастрофалном формом довео освајање титуле под знак питања

Foto: Profimedia

Sjajnim igrama tokom većeg dela prvenstva delovalo je će se gosti prošetati do titule jer su u nekoliko navrata imali dvocifrenu prednost u odnosu na najbliže pratiioce, ali na poslednja tri susreta osvojili su samo jedan bod i dozvolili Palmeirasu da se izjednači po broju sakupljenih poena.

Ipak, vredi napomenuti da je Botafogo odigrao dva meča manje od ''zelenih', kao i jedan manje od trećeplasiranog Bragantina kojem beži samo bod.

Lošu seriju ''usamljena zvezda'' započela je remijem sa Atletikom Paranenseom (1:1), a zatim su usledili porazi od Kujabe (0:1) i Palmeirasa (3:4).

Posebno boli taj od Palmerisa pošto je Botafogo na poluvremenu vodio sa 3:0, ali mu se desilo pomračenje ume u nastavku i supertalenotovani Endrik je sa dva pogotka bio kretaor velikog preokreta branioca titule.

Ono što daje vetar u leđa gostima je to što su na poslednja dva meča van svog stadiona slavili protiv Fluminensea i Amerike Mineiro, pa će večeras pokušati da dođu do het-trika.

Sa druge strane, Vasko je započeo beg iz zone ispadanja. Remi sa Gojasom i trijumf nad Kujabom popeli su ga na 17. mesto i sada zaostaje samo tri boda za Kruzeirom koji je prvi tim iznad crte.

Brazilski velikan se ove sezone vratio u Seriju A i u završnom delu prvenstva ga očekuje velika borba za opstanak u njoj.

Na prvom međuosbnom duelu ovih timova slavio je Botafogo sa 2:0.

Večeras verujemo da ćemo gledati ujednačenu utakmicu pošto timovi imaju za šta da se bore i očekujemo da oba rivala zatresu mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)