GOLEADA U BUNDESLIGI: Četa hrvatskog stručnjaka ne zna za remi ove sezone

V.M.

05. 11. 2023. u 11:10

FUDBALERI Volfsburga će od 15:30 na ''Folksvagen areni'' ugostiti Verder iz Bremena.

ГОЛЕАДА У БУНДЕСЛИГИ: Чета хрватског стручњака не зна за реми ове сезоне

Foto: Profimedia

Nakon veoma solidnog otvaranja sezone i osvojenih devet bodova u uvodna četiri kola, Volfsburg je totalno pao u formi i nalazi se u negativnoj seriji od tri vezana prvenstvena poraza.

Taj loš niz je započeo Štutgart (1:3), a zatim su se kod vukova ''naplatili'' Leverkuzen (1:2) i Augzburg (2:3). 

Ipak, domaćini su preko nedelje u derbiju šesnaestine finala ostvarili bitan trijumf kada su ugostili Lajpcig slavivši pogotkom Černija u 14. minutu.

Zanimljivo je da ''belo-zeleni'' i dalje nisu odigrali nijedan remi u novoj kampanji i sa 12 osvojenih bodova zauzimaju deveto mesto na tabeli Bundeslige.

Volfsburg igra napadački fudbal od kada ga je preuzeo Niko Kovač, a to je slučaj i ove sezone jer je na devet njegovih utakmica viđeno 27 golova, tačno tri u proseku.

Sa druge strane, Verder takođe ne zna šta je remi jer je u dosadašnjem toku prvensva ostvario tri pobede uz šest poraza. 

Proteklog vikenda ugostio je Union Berlin i slavio sa 2:0. Tim trijumfom pobegao je iz donjeg doma i sada je 12. na tabeli sa tri poena prednosti u odnosu na Majnc koji je prvi tim ispod crte.

Goleade su redovna pojava kada igra Verder o čemu svedoči njegova gol-razlika na devet odigranih utakmica, 14:18.

Na posleda četiri međuosbna duela ovih timova oba tima su tresla mrežu, a uz to je viđeno čak 18 pogodaka.

Verujemo u novu goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)