"MASTIFI" SE NE PLAŠE HULIGANA: Lil gostuje Marselju posle strašnih scena uoči neodigranog "olimpijskog derbija"

O. M.

04. 11. 2023. u 12:12

OLIMPIK MARSELj dočekuje ekipu Lila u jednom od derbija 11. kola francuske Lige jedan. Utakmica se igra na Velodromu od 21 čas.

МАСТИФИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ХУЛИГАНА: Лил гостује Марсељу после страшних сцена уочи неодиграног олимпијског дербија

Foto: Profimedia

Domaći tim je deveti na tabeli sa po tri pobede, remija i poraza. Sva tri poraza izabranici Đenara Gatuza doživeli su u poslednja četiri kola, a u tom periosu pobedili su samo Avr kod kuće.

Treba napomenuti da Olimpik ima i meč manje jer proteklog vikenda nije odigrana utakmica protiv poslednjeplasiranog Liona. Razlog je nerazumni huliganski napad na autobus gostiju i kamenovanje trenera Fabija Grosa. Jasno je da se Marselj suočava sa ozbiljnom kaznom, a kakva će ona biti tek treba da odluče disciplinci Lige jedan.

S druge strane gosti su u seriji od četiri utakmice bez poraza, šest ako se računa i Liga Evrope, koja ih je dovela do četvrte pozicije na tabeli sa 18 bodova. Lil je u prošlom kolu na svom terenu savladao Monako i približio se rtrećeplasiranim "kneževima" na samo dva boda zaostatka.

Sedam od poslednjih deset međusobnih susreta ovih ekipa došlo je GG, a na Velodromu svih šest pooslednjih i osam od deset poslednjih.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ - TABILO: Novak tone sve dublje

ĐOKOVIĆ - TABILO: Novak tone sve dublje

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković igra treće kolo mastersa u Rimu, gde pokušava da dođe do prvog trofeja u 2024. godini, a 99. u karijeri. Meč možete pratiti uživo na portalu Novosti.

12. 05. 2024. u 15:05 >> 14:39

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)