''OVNOVI'' PODIŽU FORMU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Gosti povoljan protivnik da se upišu tri boda

V.M.

31. 10. 2023. u 09:15

U sedmom kolu engleske Lige jedan, Derbi kaunti će dočekati Nortempton (20:45).

ОВНОВИ ПОДИЖУ ФОРМУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Гости повољан противник да се упишу три бода

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Domaćin igra promenljivo ove sezone i nalazi se blizu mesta koja vode u plej-of. Trenutno zauzimaju devetu poziciju i sakupili su 21 poen do sada.

U prošlom kolu poraženi su od Stivenejdža (1:3) i danas će pokušati da se vrate na pobedničku stazu. 

Što se tiče igara na svom ''Prajd parku'', ovnovi su ostvarili dva trijumfa uz isto toliko poraza i remija, tako da im forma na domaćem terenu nije na zavidnom nivou.

Sa druge strane, Nortempton se baš muči i jedino što ga drži izvan zone ispadanja je bolja gol-razlika u odnosu na Karlajl koji je prvi tim ispod crte.

Na poslednja četiri meča gosti su osvojili samo jedan bod, a večerašnji meč dočekuju u negativnoj seriji od dva vezana poraza.

Nortempton voli da igra na golove, o čemu govori podatak da je na njegovih minulih pet utakmica viđeno 15 pogodaka, tačno tri u proseku.

Što se tiče međusobnih duela, poslednji put kada su ukrstili koplja bilo je 2020, tada je slavio Derbi sa 4:2, a ovo će im biti prvi duel posle tri godine.

Ovnovi nisu izgubili na poslednja četiri meča pred svojim navijačima, dok je Nortempton doživeo tri vezana poraza u gostima, pa verujemo da dvojke na večerašnjem meču neće biti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!