VEST HEM ''TOPI'' KARAMELE: Čekićari se vraćaju na pobedničku stazu

V.M.

29. 10. 2023. u 10:10

PRVU utakmicu današnjeg programa Premijer lige odigraće Vest hem i Everton na ''London stadionu'' (14:00).

ВЕСТ ХЕМ ТОПИ КАРАМЕЛЕ: Чекићари се враћају на победничку стазу

Foto: Profimedia

Nakon sjajnog otvaranja prvenstva, igranje u Ligi Evrope je uzelo danak Vest hemu koji se muči u poslednje vreme i nije slavio na minula tri meča u svim takmičenjima.

Proteklog vikenda izgubio je od Aston vile na ''Vila parku'' (1:4), a zatim je poražen i preko nedelje protiv Olimpijakosa (2:1) i Dejvid Mojes će pokušati da prodrma svoju četu koja ima idealnu priliku da se vrati na pobedničku stazu.

Iskusni stručnjak je protiv Olimpijakosa odmorio dosta prvotimaca sačuvavši ih tako za ovaj meč u kojem će pred punim tribinama Olimpijskog stadiona u Londonu čekićari biti blagi favoriti.

Vest hem igra dobro pred svojim navijačima ove sezone i na pet utakmice je ostvario tri pobede uz remi i poraz.

Što se tiče Evertona, on je tavorio na dnu tabele na startu prvenstva ali je pronašao dobar ritam u poslednje vreme i sa sedam osvojenih bodova zauzima 16. mesto sa dva poena prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Karamele igraju prepoznatljivo tvrd fudbal pod Šonom Dajšom i postigle su samo devet pogodaka u dosadašnjem toku prvenstva.

Proteklog vikenda hrabro su se borili protiv Liverpula u gradskom derbiju, ali Majkl Kin je napravio penal igranjem rukom sredinom drugog dela igre i tako trasirao ''redsima'' put ka trijumfu (2:0).

Vest hem je u poslednja dva navrata slavio protiv Evertona na svom terenu, a mi verujemo da će to učiniti i treći put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)