''SVECI'' PODIGLI FORMU: Sautempton juri ekspresan povratak u Premijer ligu

V.M.

25. 10. 2023. u 10:50

IAKO su utorak i sreda tradicionalno rezervisani za Ligu šampiona, često u tom terminu igraju i engleski niželigaši, a večeras će u okviru Čempionšipa Preston dočekati Sautempton (20.45).

СВЕЦИ ПОДИГЛИ ФОРМУ: Саутемптон јури експресан повратак у Премијер лигу

Foto: Profimedia

Posle impresivnog niza od šest pobeda koji je usledio nakon remija na otvaranju lige, Preston je opao u formi i nije uspeo da pobedi ni u jednom od poslednjih pet mečeva (dva remija, tri poraza). 

Srećom, šteta nije bila prevelika jer i dalje zauzimaju dosta dobru četvrtu poziciju koja vodi u plej-of za Premijer ligu.

Iako se nalazi u vrhu tabele, domaćin ima negativnu gol-razliku (16:18) i očigledno je da se četa Raja Loua nalazi u velikoj krizi, ipak za vikend su nakon tri vezana poraza došli do boda protiv Milvola (1:1) i večeras će se osloniti na podršku svojih navijača pred kojima su osvojili 13 bodova na šest odigranih utakmica ove sezone.

Sa druge strane, nakon nešto slabijih igara Sautempton je uhvatio zalet. Neporažen je na poslednje četiri utakmica, a ako to bude slučaj i večeras vezaće pet utakmica bez poraza po prvi put još od februara 2022. godine.

Za vreme serije dobrih rezultata, ''sveci'' su ostvarili čak tri pobede, a poslednju su upisali proteklog vikenda kada su na dramatičan način pogotkom Frejezera u sudijskoj nadoknadi porazili Hal (2:1).

Četa Rasela Martina je osma na tabeli, ali ima samo bod manje od domaćina i trijumfom bi se gotovo sigurno pomerio na neko od mesta koja vode u plej-of.

Sautempton igra dosta dobro na gostovanjima, ostvario je četiri pobede na šest utakmica izvan ''Sent Merisa'', a verujemo da će na večerašnjem meču produžiti niz neporaženosti, a uz to dodajemo i golove pošto je na ovih šest susreta viđeno čak 18 pogodaka, tačno tri u proseku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave