KNEŽEVI SE VRAĆAJU NA PRVO MESTO: Novajlija ne sme da prestavlja problem

V.M.

22. 10. 2023. u 11:34

U pokušaju da preuze prvo mesto tabele Lige 1, Monako će dočekati Mec (17:05).

КНЕЖЕВИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПРВО МЕСТО: Новајлија не сме да преставља проблем

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin pruža sjajne partije pod vođstvom Adija Hitera i pred reprezentativnu pauzu je bio prvi na tabeli, ali danas će mu biti potrebna pobeda kako bi se vratio na čelo nakon jučerašnjih pobeda PSŽ-a i Nice.

Monako je ostvario pet pobeda u uvodnih osam kola, a uz njih je odigrao dva remija i doživeo samo jedan poraz.

''Kneževi'' su napadački najbolja ekipa Lige 1, postigli su čak 21 pogodak, a danas će imati priliku da nadograde tu brojku jer im na noge dolazi Mec koji u proseku prima dva gola na gostovanjima ove sezone.

Sa druge strane, Mec je posrnuo u poslednje vreme i reprezentativna pauza mu je došla u pravo vreme jer je pre nje bio u negativnoj seriji od tri vezana poraza.

Dodatni problem za goste je to što na te tri utakmice nisu postigli nijedan gol, ali pristalice tima se nadaju da je Laslo Bolonji za vreme pauze našao način da reši napdačke muke Meca.

Novajliji će cilj biti da se zadrži u Ligi 1 i trenutno ga ispunjava jer se nalazi na 15. mestu sa osam osvojenih bodova.

Monako će biti bez par prvotimaca kao što su Kajo Enrike, Salisu i Embolo, ali na terenu će biti napadčki tandem Balogun-Ben Jeder (kombinovano dali osam golova) za koji verujemo da će doneti nova tri boda domaćinu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!