SOSIJEDAD SE VRAĆA NA POBEDNIČKU STAZU: Majorka ima puno problema sa odbranom

O. M.

21. 10. 2023. u 11:16

REAL SOSIJEDAD dočekuje Majorku u desetom kolu španske La lige. Utakmica se igra na stadionu Anoeta od 14 časova.

СОСИЈЕДАД СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Мајорка има пуно проблема са одбраном

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Molina

Sosijedad je pred reprezentativnu pauzu izgubio od Atletika u Madridu sa 2:1, čime je prekinuo seriju od pet utakmica bez poraza. Trenutno se nalazi na šestom mestu sa 15 bodova, četiri manje od Atletika i mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Belo-plavi su protiv "jorgandžija" pokazali dobru igru. Dominirali su u posedu lopte i imali više opasnih napada. Može se reći da su zaslužili više iz ove utakmice, a bez boda su ostali u 90. minutu kada je Antoan Grizman realizovao najstrožu kaznu.

Majorka je trenutno na 15. mestu u La ligi. Imaju četiri meča bez pobede u nizu. Izgubili su od Đirone sa 5:3, a onda tri puta reminizrali, sa Barselonom i Rajo Valjekanom 2:2 i sa Valensijom 1:1.

Protiv "slepih miševa" su rano poveli ali su onda napravili taktičku grešku, povukli se i dozvolili gostima da u nadoknadi prvog poluvremena izjednače.

Problem ove ekipe je što napad ne može da postigne onoliko golova koliko odbrana može da primi, što se najbolje videlo u pomenutoj utakmici sa Đironom. Samo dva puta su uspeli da sačuvaju mreži i jednom od ta dva puta su stigli do jedine pobede u sezoni (1:0 protiv Selte). Drugi meč završen je bez golova protiv Atletik Bilbaoa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!