''KRALJEVI'' PODIŽU NIVO IGRE: Mogu li do treće pobede u nizu?

V.M.

19. 10. 2023. u 10:10

U četvrtfinalu Liga kupa Ujedninjenih Arapskih Emirata, Al Šardža će ugostiti Itihad Kalbu (14.45).

КРАЉЕВИ ПОДИЖУ НИВО ИГРЕ: Могу ли до треће победе у низу?

Profimedia

Domaćin igra dosta dobro ove sezone i beleži solidne rezultate u svim takmičenjima.

U prvenstvu ne zna za remi u uvodnih pet kola, ostvario je tri pobede uz dva poraza i sa devet sakupljenih bodova je peti na tabeli. Što se tiče Liga kupa, tu je branilac titule pa je bio slobodan u osmini finala, te takmičenje započinje tek od ove faze.

Takođe nastupa i u Azijskoj ligi šampiona gde je osvojio četiri boda u uvodna dva kola i zauzima drugo mesto u grupi ''B'' sa dva poena zaostatka u odnosu na lidera Nasaf.

Pre ovog meča ''kraljevi'' su vezali dve pobede savladavši Al Fajsal i Emirejts pa će danas pokušati da dođu do het-trika.

Gost takođe pruža veoma dobre partije u poslednje vreme. Slabo je započeo prvenstvo, ali se nalazi u pozitivnoj seriji od dva uzastopna trijumfa kojima je pobegao sa dna i sada zauzima osmo mesto na tabeli.

Za razliku od svog rivala, igrao je u osmini finala Liga kupa gde je u dvomeču savladao Korfakan ukupnim rezultatom 6:2.

Goleade su redovna pojava u međusobnim duelima današnjih rivala, a o tome svedoči podatak da je na poslednja tri susreta viđeno čak 14 pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)