KRU I REKSAM ZABAVLJAJU NAVIJAČE: Trešće se mreže kao i pre deset dana

O. M.

10. 10. 2023. u 12:36

KRU Aleksandra dočekuje ekipu Reksama u drugom kolu EFL trofeja. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu Aleksandra.

КРУ И РЕКСАМ ЗАБАВЉАЈУ НАВИЈАЧЕ: Трешће се мреже као и пре десет дана

Profimedia

Ovo će biti drugi okršaj dveju ekipa u 10 dana pošto su se poslednjeg dana septembra sastali u okviru Lige dva, a taj meč u Reksamu završen je goleadom i podelom bodova - 3:3, iako je domaćin pri vođstvu gostiju od 1:0 ostao sa igračem manje na terenu.

Trenutno su poravnati na tabeli četvrtog razreda engleskog fudbala sa po 20 bodova iz 12 kola. Zaostaju samo četiri boda za liderom Nots kauntijem. Iako se visok plasman od Reksama i očekivao, Kru je pred početak prvenstva slovio kao jedan od glavnih kandidata za ispadanje. 

U prvom kolu EFL trofeja Reksam je kao domaćin savladao juniore Njukasla sa 1:0, dok je istim rezultatom Kru poražen u gostima Port vejlu.

Na utakmicama Krua pada u proseku više od četiri gola, a oni su na svom stadionu postigli bar po jedan gol na svakom meču.

Utakmice Reksama su tek nešto manje produktivne pošto pada u proseku 3,9 golova po meču, pa se može očekivati da će i danas mreže da se tresu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 4+ (kvota 2,21)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)