OBRAČUN FAVORITA U GRUPI ''C'': Golovi ne bi trebalo da izostanu

V.M.

21. 09. 2023. u 11:00

VEČERAS će od 21.00 fudbaleri Rendžersa ugostiti Real Betis.

ОБРАЧУН ФАВОРИТА У ГРУПИ Ц: Голови не би требало да изостану

Foto Profimedia

Domaćin je bio blizu toga da igra Ligu šampiona, dogurao je do plej-ofa gde ga je dočekao PSV. Oni su se sastali i prošle sezone u plej-ofu i tada je bolji bio Rendžers, ali ''filipsovci'' su se osvetili krajem avgusta kada su posle 2:2 u Škotskoj, slavili sa 5:1 u Ajndhovenu.

Škotski predstavnik je slabo započeo novu kampanju, u uvodnih pet kola domaćeg prvenstva osvojio je samo devet bodova, i već zaostaje četiri poena za večitim rivalom Seltikom.

Izabranici Majkla Bina su za vikend bili bolji od Sent Džonstona sa 2:0, tako da u pozitivnoj atmosferi dočekuju večeranjši meč.

Betis se takođe muči u La ligi i nakon pet odigranih kola zauzima razočaravajuće deseto mesto na tabeli. Gosti su osvojili sedam bodova do sada, a za vikend su doživeli pravu katastrofu na Olimpijskom stadionu u Barseloni gde ih je ''blaugrana'' ubedljivo savladala sa 5:0.

Izabranici Manuela Pelegrinija su na poslednja dva gostovanja doživeli teške poraze, pored Barse, bolji od njih je bio Bilbao (2:4), i večeras će pokušati da i treći meč u nizu van svog stadiona ostanu bez bodova.

Pored ovih timova u grupi ''C'' će biti Sparta Prag i Aris, a kladionice tipuju da su današnji rivali glavni kandidati za prolaz u nokaut fazu.

Očekujemo jedan zanimljiv meč između dve ekipe koje su u promenljivim formama i verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)