"KNEŽEVI" ČUVAJU PRVO MESTO: Lorijen je iznenadio šampiona

O. M.

17. 09. 2023. u 09:03 >> 09:03

LIDER Monako gostuje Lorijenu u petom kolu francuske Lige jedan. Utakmica se igra u popodnevnom terminu od 13 časova na stadionu "Mustuar".

КНЕЖЕВИ ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Лоријен је изненадио шампиона

FOTO: Tanjug/AP

"Kneževi" su neporaženi sa tri pobede i remijem, uz impresivnu gol-razliku 13:5. Kod kuće još nisu primili gol, savladali su Lens u prošlom kolu sa 3:0, a istim rezultatom pre mesec dana Strazbur. U gostima imaju pobedu iz prvog kola od 4:2 nad Klermonom i remi 3:3 protiv Nanta u kome su pokazali karakter jer su stigli prednost "kanarinaca" od 3:1.

Lorijen je na startu prvenstva iznenadio šampiona Pariz sen Žermen odigravši 0:0 na "Parku prinčeva" da bi u narednom kolu remizirao i sa trenutno drugoplasiranom Nicom kod kuće. U trećem kolu stigli su do prve pobede, ubedljivih 4:1 protiv Lila, a pred repezentativnu pauzu imali su loš dan na gostovanju Avru koji im je naneo prvi poraz u šampionatu - 3:0. 

Monako ima više uspeha u međusobnim susretima, šest puta je pobeđivao na poslednjih 10 mečeva, dok je Lorijenu to uspelo samo jednom. Treba ipak napomenuti da su tri od pet poslednjih duela završeni podelom bodova. Prošle sezone bilo je golova na oba susreta, 2:2 u Lorijenu i 3:1 za Monako u Kneževini.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!