''CRVENI BIKOVI'' IMAJU LAK ZADATAK PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Pobeda se ne sme dovoditi u pitanje

V.M.

16. 09. 2023. u 10:30

U prepoznatljivom terminu za Bundesligu od 15:30 imaćemo priliku da gledamo obračun Lajpciga i Augzburga.

ЦРВЕНИ БИКОВИ ИМАЈУ ЛАК ЗАДАТАК ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Победа се не сме доводити у питање

Foto: Profimedia

Lajpcig je mnoge impresionirao u Superkupu Nemačke kada je u dominantnom stilu predvođen Danijem Olmom osvojio trofej savladavši Bajern sa 3:0.

Nakon toga je usledio poraz od razigranog Leverkuzena u prvom kolu Bundeslige (2:3), ali ''crveni bikovi'' su uhvatili zalet pred internacionalnu pauzu sa dva uzasoptna trijumfa nad Štutgartom (5:1) i Union Berlinom (3:0), pa će danas imati priliku upišu ligaški het-trik.

Domaćin je trenutno četvrti na tabeli i ukoliko bi danas osvojio tri boda prišao bi na poen zaostatka u odnosu na vodeći dvojac Bajern/Leverkuzen koji su sinoć u međusobnom duelu odigrali remi (2:2).

Lajcpig sledeće nedelje očekuje početak Lige šampiona u kojoj se nalazi u grupi sa našom Crvenom zvezdom, a na otvaranju će gostovati ekipi Jang Bojsa.

Sa druge strane, Auzgburg igra jako zanimljive utakmice sa velikim brojem pogodaka u dosadašnjem toku prvenstva. Gosti su dva puta remizirali, sa Menhengladbahom (4:4) i Bohumom (2:2), a pored toga ih je savladao Bajern (1:3), tako da se nalaze u grupi ekipa koje i dalje nemaju pobedu.

Golovi su redovna pojava kada igraju ovi timovi, a to smo imali prilike da vidimo prošle sezone kada je uz pobedu Lajcpiga (3:2) odigran i remi (3:3).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X|1+&||1+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu