NJUKASL TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: ''Pčelice'' i dalje ne znaju za poraz

V.M.

16. 09. 2023. u 09:15

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige, Njukasl će na ''Sent Džejmsis parku'' pokušati da prekine post protiv redovne mušterije Brentforda (18:30).

ЊУКАСЛ ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Пчелице и даље не знају за пораз

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je odlično izgledao na otvaranju prvenstva kada je u dominantnom stilu savladao Aston Vilu sa 5:1, ali nakon toga ''kola su krenula nizbrdo'' za "svrake" i nalaze se u seriji od tri vezana premijerligaška poraza.

Doduše, igrali su dosta teške utakmice protiv Sitija, Liverpula i Brajtona, ali ekipa koja juri novi plasman u top četiri mora i može bolje. 

Posebno je zaboleo poraz od Liverpula, pošto su ''crno-beli'' na tom meču vodili sa 1:0 i imali igrača više, ali Darvin Nunjez je ''poludeo'' u završnici meča i sa dva pogotka napravio veliki preokret kojim je utišao ''Sent Džejmsis park''.

Njukaslu je reprezentativna pauza došla u pravo vreme, Edi Hau je imao vremena da poradi sa svojim izabranicima koji će pokušati da osvoje tri boda i tako naprave dobru uvertiru za sledeću nedelju kada ''svrake'' u svom povratku u Ligu šampiona nakon 20 godina gostuju Milanu.

Sa druge strane, Brentford je kao što se i dalo očekivati veoma tvrd orah. Tomas Frank radi sjajan posao i njegova četa je neporažena nakon četiri odigrana kola.

''Pčelice'' su savladale Fulam sa 2:0, a pored toga su remizirale sa Totenhemom, Palasom i Bornmutom.

Iako su bez najboljeg igrača Ajvana Tonija, koji je suspedovan zbog klađenja do kraja kalendarske godine, gosti su pokazali impresivan fudbal i očekuje se da se kao i prošle sezone bore za plasman u gornji deo tabele.

Njukasl je u seriji od tri vezane pobede nad Brentfordom, a mi verujemo da je vreme i za četvrtu kojom bi ''svrake'' nanele ''pčelicama'' prvi neuspeh u dosadašnjem toku Premijer lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom