GENT DELI PETARDE PO EVROPI: Poljacima samo teorija u revanšu

O. M.

17. 08. 2023. u 10:53

GENT gostuje Pogonu iz Šćećina u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Belgijanci su u prvom meču ostvarili ubedljivu pobedu od 5:0, pa se može reći da je revanš formalnost.

ГЕНТ ДЕЛИ ПЕТАРДЕ ПО ЕВРОПИ: Пољацима само теорија у реваншу

Foto: N.Paraušić

Pobednik ovog dvomeča u borbi za plasman u grupnu fazu sastaće se sa boljim iz dvoboja Dila Gorija iz Gruzije i kiparskog APOEL-a.

Igrači Pogona se nisu videli na terenu u prvom meču. Očigledno je da je Gent za nekoliko klasa bolji, a da se Poljaci inače ne snalaze protiv napadački agresivnih ekipa.

Pogon je do duela sa Gentom stigao preko Linfilda iz Severne Irske. Prvu utakmicu su dobili 5:2 u gostima, dok su kod kuće pobedili sa 3:2.

U međuvremenu su u poljskoj Ekstraklasi sa 2:1 pobedili ekipu Viđeva, iako su gubili sa 1:0.

I prošle godine Pogon je zaustavljen u ovoj fazi kvalifikacija za Ligu konferencija, a bolji od poljskog tima bio je danski Brondbi ukupnim rezultatom 5:1.

Igrači Genta mogu biti zadovoljni prvom utakmicom protiv Pogona. Već na kraju prvog poluvremena vodili su 4:0, a protivniku nisu dozvolili više od dva udarca ka golu.

Gent je u seriji od šest pobeda u nizu, a do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija stigao je preko slovačke Žiline kojoj je u oba meča ubacio pet golova - 5:1 i 5:2. U belgijskoj Pro ligi jedna su od dve ekipe sa maksimalnim učinkom posle tri kola, s tim što Rojal union Sen Žiloa ima nešto bolju gol-razliku pa je prvi ispred "bizona"

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota (1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis