REVANŠ PROTIV OLIMPIJE JE FORMALNOST: Galatasaraj odmara igrače pred važan meč Superlige?

O. M.

15. 08. 2023. u 11:01

U revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Galatasaraj dočekuje Olimpiju iz Ljubljane. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova na stadionu Rams Park. Prvi meč završen je pobedom Galate od 3:0, a pobednik ovog meča u plej-ofu će igrati protiv boljeg iz duela Klaksvik - Molde.

РЕВАНШ ПРОТИВ ОЛИМПИЈЕ ЈЕ ФОРМАЛНОСТ: Галатасарај одмара играче пред важан меч Суперлиге?

Profimedia

Galatasaraj je u drugom kolu kvalifikacija eliminisao litvanski Žalgiris. U Vilnjusu je bilo 2:2, a u Istanbulu 1:0 za "lavove". 

Šampion Turske nije najslavnije započeo odbranu titule pošto je na startu nove sezone Superlige odigrao samo 0:0 na gostovanju Kajzeriju.

Imajući u vidu rezultat prve utakmice i kvalitet Ljubljančana, nije nemoguće da trener Galate Okan Buruk izvede kombinovani sastav jer narednog vikenda "lavove" čeka težak prvenstveni okršaj sa Trabzonom čiji fudbaleri će želeti da se osvete "lavovima" što su im preoteli šampionsku titulu.

Fudbaleri Olimpije su u prošlom kolu slovenačkog šampionata na svom terenu pobedili Domžale sa 2:1. Bila je to druga pobeda "zmajčeka", koji imaju i jedan poraz pa su sa šest bodova treći iza lidera Maribora, koji ima maksimalan učinak i ekipe Selja koja je druga sa sedam poena.

Na putu do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Olimpija je u prvoj rundi eliminisala letonsku Valmieru, a u drugoj je priredila prvorazredno iznenađenje izbacivši bugarski Ludogorec ukupnim rezultatom 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1x&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)