BELGIJANCI JEDNOM NOGOM U TREĆEM KOLU: Dancima se ne piše dobro

O. M.

03. 08. 2023. u 11:18

OVOG četvrtka su na programu revanš mečevi drugog kola kvalifikacija za treće najvažnije evropsko fudbalsko takmičenje, Ligu konferencija. U jednom od njih, danski Orhus dočekuje Klub Briž na svom Ceres parku od 20 časova.

БЕЛГИЈАНЦИ ЈЕДНОМ НОГОМ У ТРЕЋЕМ КОЛУ: Данцима се не пише добро

Foto Profimedia

Belgijanci su u prvoj utakmici uradili veliki posao pobedivši sa ubedljivih 3:0, ali ne bi smeli da se opuste pred gostovanje u Danskoj. 

Ekipa iz Orhusa je počela novu sezonu u danskoj Superligi tesnim trijumfom protiv Vejlea od 1:0, ali je u drugom kolu doživela poraz od Nordsjalenda od 1:3.

Prethodnu takmičarsku godinu u domaćem šampionatu, Orhus je završio na trećem mestu sa 51 osvojenim bodom, osam bodova manje od aktuelnog šampiona Kopenhagena.

Nakon ubedljivog trijumfa nad danskim predstavnikom u Evropi, u nedelju je Briž odigrao i prvi meč u belgijskoj Jupiler ligi, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1 protiv Mehelena.

Belgijski klub nesumnjivo važi za jednog od glavnih favorita za plasman u grupnu fazu ovog takmičenja. U narednom kolu mogli bi da se suoče sa još lakšim izazovom protiv islandskog Akurejrija ili Irskog Dandalka. Prvi meč ovih rivala završen je pobedom Islanđana 3:1 kod kuće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...