ROVERSI ŽELE OSVETU: Repriza kup-duela na istom mestu, sedam dana kasnije

O. M.

28. 07. 2023. u 12:28

DROGEDA Junajted dočekuje ekipu Slajgo roversa ovog petka od 20.45 na svom Vivers parku.

РОВЕРСИ ЖЕЛЕ ОСВЕТУ: Реприза куп-дуела на истом месту, седам дана касније

Profimedia

Domaćin je u dobroj formi, doživeo je samo jedan poraz u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, a poslednja dva meča rešio je u svoju korist, prvenstveni protiv "fenjeraša" Dablina (3:1) i Kup upravo protiv današnjeg rivala, koga je pre sedam dana pobedio sa 2:1 na istom ovom stadionu.

Drogeda je zaostajao gol kada je Maks Mata iz penala doveo goste u vođstvo na Vivers parku, ali je Adam Foli izjednačio rezultat pre nego što je Rajan Brenan sa bele tačke odveo Drogedu u drugo kolo.

Problem Drogede je igra pred svojom publikom gde je osvojila samo 12 bodova iz isto toliko prvenstvenih utakmica.

Slajgo je poslednji meč u Ligi odigrao 15. jula, kada je sa 3:0 savladao Kork siti. Ekipa Džona Rasela je trenutno sedma na tabeli sa bodom više od Drogede. Roversi zaostaju šest bodova za šestoplasiranim Šelburnom.

Koliko navijače Slajga ohrabruje loša statistika Drogede na svom terenu, isto toliko ako ne i više im pesimizma uliva skor njihovih ljubimaca na strani gde su osvojili samo 11 bodova do sada.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)