''ARMEJCI'' KREĆU U ODBRANU TROFEJA: Goleade su redovne kada igraju današnji rivali

V.M.

26. 07. 2023. u 12:00

U prvom kolu ruskog kupa Orenburg će dočekati CSKA Moskvu.

АРМЕЈЦИ КРЕЋУ У ОДБРАНУ ТРОФЕЈА: Голеаде су редовне када играју данашњи ривали

FOTO: Profimedia

Oba tima su za vikend na otvaranju ruskog prvenstva doživeli poraze. Orenburg je vodio protiv Lokomotive u prestonici, imao sve u svojim rukama, ali je prosuo tu prednost u samoj završnici i doživeo poraz rezultatom 2:3.

Sa druge strane CSKA je odigrao dosta slabo protiv Urala koji je vodio tokom čitavog meča, u jednom trenutku i sa dva gola razlike, ali ''armejci'' su uspeli da ublaže poraz pogotkom Zablotnjija, 2:1.

Domaćin je na priremama bio poznat kao ekipa koja se pretplatila na remije jer je na pet od šest prijateljskih utakmica igrao nerešeno, a uz njih je ostvario jedan trijumf.

Što se tiče gosta, on je imao veoma slab pripremni period. Slavio je protiv Neftekhimika (4:0), ali je nakon toga doživeo dva ubedljiva poraza od gradskog rivala Dinama (0:5, 3:6).

Tu lošu formu preneo je i na start sezone jer je pored pomenutog neuspeha protiv Urala, izgubio od Zenita u finalu ruskog Superkupa (1:0).

''Armejce'' sa klupe predvodi Vladimir Fedotov koji je u periodu od 2017. do 2019. godine uspešno vodio Orenburg i uveo ga u Premijer ligu.

Mreže se redovno tresu kada igraju CSKA i Orenburg, na minulih pet međusobnih duela u zvaničnim takmičenjima viđeno je 19 pogodaka, a ni na jednoj od tih utakmica nije palo manje od tri gola.

Ekipa iz prestonice je prošle godine osvojila Kup Rusije, u finalu je bila bolja od Krasnodara na penale i verujemo da će goleadom započeti odbranu titule.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao