''LUDA ŠUMA'' KREĆE U ODBRANU TITULE: Novajlija je lak plen

V.M.

14. 07. 2023. u 10:48

U prvom kolu bugarskog prvenstva gledaćemo obračun Krumovgrada i Ludogoreca.

ЛУДА ШУМА КРЕЋЕ У ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Новајлија је лак плен

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Domaćin je prošle godine zauzeo treće mesto na tabeli druge lige, ali zbog toga što je rezervni tim CSKA Sofije 1948 zauzeo prvo mesto nije mogao da uđe u elitu, te je automatsku promociju zaradio trećeplasirani tim.

Krumovgrad je odigrao samo tri utakmice na pripremama u kojima je pored pobede nad Razlogom (4:0), odigrao dva remija sa Slavijom Sofijom (1:1) i Politehnikom (0:0).

Novajlija će pokušati da se zadrži u eliti duže od jedne sezone i nije mogao imati goreg protivnika na otvaranju prvenstva protiv kojeg teško da će ostvariti pozitivan rezultat.

Ludogrec je vodio veliku bitku sa CSKA Sofijom Saše Ilića prošle sezone, ali je na kraju uspeo da dođe do svoje 12. uzastopne titule prvaka Bugarske. 

Gost će i ove godine biti glavni favorit da dođe do novog naslova prvaka, što je i pokazao na pripremama u kojima je upisao četiri pobede.

Ipak, preko nedelje je u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona izgubio od Balkanija rezultatom 2:0 i moraće u Razgradu da juri veliki zaostatak.

Verujemo da će ''luda šuma'' na pravi način otvoriti prvenstvo i rutinski doći do sva tri boda

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom