KAKAV DERBI JUŽNOG JORKŠIRA: Barnsli skoro 15 godina čeka domaću pobedu nad "sovama"

O. M.

21. 03. 2023. u 10:35

VODEĆA ekipa engleske Lige jedan Šefild Venzdej gostuje četvrtoplasiranom Barnsliju u derbiju 29. kola.

КАКАВ ДЕРБИ ЈУЖНОГ ЈОРКШИРА: Барнсли скоро 15 година чека домаћу победу над совама

Profimedia

Obe ekipe iz Južnog Jorkšira žele da se vrate u Čemppionšip, Venzdej posle dve sezone, a Barnsli posle jedne. "Sove" su na čelu trećeligaškog karavana sa 78 bodova, jednim više od drugoplasiranog Plimuta koji ima i dva meča odigrana više. "Ugljari" su četvrti sa 69 bodova, osam manje od Plimuta na drugom mestu koje vodi direktno u Čempionšip. 

U prethodnom kolu Šefild je igrao 1:1 sa Boltonom na svom ''Hilsborou''. Bila je to 23. prvenstvena utakmica bez poraza za ekipu Darena Mura, mada se u tom periodu desio neočekivani poraz u FA kupu od Flitvud tauna.

Barnsli je za vikend savladao Vikomb na gostovanju i tako povećao svoj niz nepobedivosti na 11 utakmica. Ekipa Majkla Dafa je na poslednjih 20 utakmica sakupila najviše bodova u Ligi jedan - 48 i postigla najviše golova - 29. 

U prvom susretu ove sezone Barnsli je kao gost na ''Hilsborou'' pobedio sa 2:0, golovima Devante Kola i Džejmsa Norvuda, ali Barnsli ne zna za pobedu nad Venzdejem na svom ''Oukvelu'' od 2008. godine. Pre dve sezone sastali su se poslednji put na njemu, bilo je to u Čempionšipu kada su "sove" pobedile sa 2:1.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)