OKRŠAJ STARIH POZNANIKA: Javor - Mladost GAT

N. P.

08. 08. 2022. u 12:36

VEČERAS na "Gradskom stadionu" kraj Moravice četa Igora Bondžulića dočekuje Novosađane u 5. kolu Super lige Srbije.

ОКРШАЈ СТАРИХ ПОЗНАНИКА: Јавор - Младост ГАТ

FOTO: FK Javor

Čeka nas duel dve ekipe koje su prošle sezone ostvarile direktan plasman u najviši rang srpskog fudbala. Ivanjičani su osvojili 2. mesto sa 69, dok je tim Mladosti završio na samom vrhu Prve lige sa 72 osvojena boda.

Javor pruže dobre partije u prvenstvu, nakon poraza na startu od Partizana kod kuće (4:0), odigrao je remi bez golova TSC-om i vezao dve pobede nad Novim Pazarom i Napretkom.

Puleni Igora Bondžulića se trenutno nalaze na 7. mestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova uz gol-razliku 6:7. Strateg domaćina je najavio jako težak meč protiv ekipe koja je zadržala kostur tima iz prošle sezone i koja ih je već jednom savladala u Ivanjici rezultatom 0:1. Međutim goste očekuje paklena atmosfera pošto je uprava Javora najavila besplatan ulaz na stadion u večerašnjem okršaju.


Novosađani nemaju trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu, ostvarili su jedan remi i dva poraza. Svakako najbolniji je u prošlom kolu na domaćem terenu od Čukaričkog (0:2). Ceh lošim rezultatima je platio trener Branko Žigić, a na njegovo mesto je došao iskusni Aleksandar Linta, bivši šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice. Iskusni strateg je izjavio da svom timu želi da vrati prepoznatljiv stil igre i da ih očekuje jako teško gostovanje u Ivanjici. Gosti trenutno zauzimaju 12. mesto u Super ligi sa četiri sakupljena boda uz gol-razliku 2:7. 

FOTO: M. Vukadinović


U minulom međusobnom duelu između dva tima slavio je Javor u Novom Sadu (2:0). Strelac za goste bio je Vanja Zvekanov u 23. dok je konačan rezultat postavio Zoran Karać autogolom u 68. minutu susreta. Svakako nas očekuje pravi spektakl na "Gradskom stadionu", nova tvrda i neizvesna utakmica. Predlažemo da odigrate duplu šansu na domaćina uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,73 )

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)