ZANIMLJIVO U ARGENTINI: Arsenal nema šta da traži protiv "buba"

Novosti online

26. 06. 2022. u 12:17

KLUB iz prestonice je slavio u prethodnih pet međusobnih susreta ovih rivala, veliki su favoriti i večeras, te ne bi čudilo da se ovaj niz produži.

ЗАНИМЉИВО У АРГЕНТИНИ: Арсенал нема шта да тражи против буба

Foto: Profimedia

Argentinos juniors započeo je novu sezonu u Ligi profesional po sistemu toplo-hladno. Izabranici nekadašnjeg štopera Barselone, Gabrijela Milita, upisali su dva trijumfa uz isto toliko poraza. Gol-razlika 4:4 ne uliva poverenja navijača ni u jedan deo ekipa, a klub iz prestonice Buenos Ajresa utisak može da popravi u noći između nedelje i ponedeljka. 

Na stadion kultnog naziva "Dijego Armando Maradona" stiže Arsenal Sarandi. Meč 5. kola na programu je od 1.30 posle ponoći.

Argentinos je pre samo pet dana poražen od Njuelsa minimalnim rezultatom 1:0. 

Sjajna reakcija Vilera Dite posle kornera u 6. minutu i lopta prosleđena u mrežu nakon što je Velaskez Ramos glavom prosledio na drugu stativu ispostavili su se kao dovoljni da Njuels Old Bojs stigne do treće pobede u četiri kola i tako zadrži prvu poziciju u šampionskoj trci u Argentini.

Pogodak kolumbijskog defanzivca bio je dodatni motiv "bubama" iz Buenos Ajresa koji su imali inicijativu, međutim kontrolu igre nisu uspeli da pretoče u konkretne šanse ili čak pogodak.

Arsenal je očajno ušao u novi takmičarski ciklus. Klub iz Sarandija i dalje nije osetio slast pobede, tri remija uz jedan neuspeh dovoljna su samo za 26. poziciju. Iza pulena Leandra Madelona su samo Barakas i Aldosivi.

Argentinos je slavio u prethodnih pet međusobnih susreta ovih rivala, veliki su favoriti i večeras, te ne bi čudilo da se ovaj niz produži.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije