VREDI PROBATI: "Divlji psi" na nezgodnom gostovanju

Novosti online

13. 06. 2022. u 09:09

REPREZENTACIJA Sijera Leonea dočekaće Gvineju Bisao u okviru 2. kola grupe "A" kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

ВРЕДИ ПРОБАТИ: Дивљи пси на незгодном гостовању

Foto: Profimedia

Trijumf nad Sao Tome i Prinsipeom (5:1) u prvom kolu se očekivao, ali da će Gvineja Bisao da bude toliko ubedljiva na startu kvalifikacija malo ko je mogao da zamisli. Međutim, "divlje pse" danas od 18 časova čeka mnogo teži zadatak.

Sijera Leone je pružila snažan otpor protiv Nigerije i nema sumnje da će Gvineji Bisao biti znatno komplikovanije nego protiv Sao Tome i Prinsipea. Domaćin je blagi favorit i nada se prvom trijumfu u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija. Ipak, gosti imaju za nijansu kvalitetniji sastav, ali prednost sa "papira" mora da se opravda na terenu.

Prethodna dva međusobna duela ove selekcije su odigrale pre 15 godina, jedan je dobila Sijera Leone minimalnim rezultatom, dok je drugi završen bez golova.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove