PARNI VALJAK GAZI DO KRAJA: "Crno-beli" priželjkuju kiks aktuelnog šampiona

N.P.

22. 05. 2022. u 08:14 >> 08:15

U MEČU poslednjeg 7. kola plej-ofa Super lige Srbije sastaju se Partizan i Radnički iz Niša.

ПАРНИ ВАЉАК ГАЗИ ДО КРАЈА: Црно-бели прижељкују кикс актуелног шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u fantastičnoj formi, od remija bez golova u derbiju na stadionu "Rajko Mitić" vezala je pet uzastopnih pobeda uz gol-razliku 15:3. U prošlom kolu je rutinski savladala Voždovac na "Krovu" sa 3:0, dvostruki strelac je bio Rikardo Gomeš dok je jedan pogodak postigao Igor Vujačić. Sjajni fudbaler sa Zelenortskih ostrva je tako stigao do svog 36 pogotka i prestigao Mateju Kežmana sa golovima datih u jednoj sezoni Partizanove večne liste strelaca.

"Crno-beli" se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 95 bodova, dva manje od večitog rivala Crvene zvezde koja svoj meč igra protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić". Domaći nemaju problema sa povređenim igračima i u večerašnjem presudnom meču za osvajanje titule će izaći u najjačem sastavu pred svoje "Grobare".


Izabranici Radoslava Bataka u utakmicama plej-auta imaju učinak od dva nerešena susreta, tri trijumfa i samo jednog poraza od aktuelnog šampiona u Beogradu kada su ubedljivo poraženi sa 1:4.

FOTO: FK Radnički

"Meraklije" su u poslednjem prvenstvenom duelu pobedile na "Čairu" TSC rezultatom 2:0, golove su postigli iskusni Filip Kasalica i Lazar Jovanović. Nišlije zauzimaju 4. poziciju u Super ligi sa 51 osvojenim bodom, dva manje imaju petoplasirani "zmajevi" sa Dušanovca.

Radnički Niš ima šansu da igra u Ligi konferencija čak i ako izgubi u večerašnjem okršaju, ali zato treba da Voždovac bude poražen od Crvene zvezde, a tim Žarka Lazetića ne savlada Vojvodinu kod kuće.


Partizan je protiv gostiju u poslednjih deset međusobnih mečeva ostvario šest pobeda, jednom odigrao nerešeno i doživeo tri poraza. U minulom međusobnom duelu u okviru 22. kola bio je bolji u Nišu i slavio sa (0:2), strelci su bili Rikardo Gomeš i Slobodan Urošević. Parni valjak nema prava na kiks, jednostavno mora da napadne od prvog minuta "Meraklije" i ostvari trijumf, a nada se da će Crvena Zvezda izgubiti od Voždovca na svom stadionu.

Kvota na pobedu čete Aleksandra Stanojevića je jako mala jer je domaćin apsolutni favorit, tako da savetujemo da kec pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna