NEBESKOPLAVI ZAVRŠAVAJU SEZONU: "SMS" na "Olimpiku" dočekuje reprezentative kolege

Novosti online

21. 05. 2022. u 08:36

U meču 38. kola Serije A, klub iz Rima dočekuje Veronu i tako spušta zavesu na sezonu 2021/22.

НЕБЕСКОПЛАВИ ЗАВРШАВАЈУ СЕЗОНУ: СМС на Олимпику дочекује репрезентативе колеге

FOTO: AP

Zadovoljan je bio Mauricio Sari remijem sa Juventusom jer je osvojen bod protiv Stare dame Laciju doneo mesto u Ligi Evrope sledeće sezone. Zato se danas na "Olimpiku" sprema prava žurka i proslava. U meču 38. kola Serije A, klub iz Rima dočekuje Veronu i tako spušta zavesu na sezonu 2021/22.

Interensanto, posle meča sa "starom damom" Sari je govorio o srpskom reprezentativcu Sergeju Milinković-Saviću.

Ovaj letnji prelazni rok nije prvi koji dočekujemo sa brojnim spekulacijama o nastavku karijere popularnog "SMS-a". I nije prvi koji prvi čovek Lacija Klaudio Lotiti tvrdi da je odbio stotine miliona i da Srbin ostaje tu gde jeste.

- U razgovorima sa predsednikom kluba stekao sam utisak da, ako Sergej ode, što će se veoma teško dogoditi, on neće ostati u Italiji - rekao je Sari.

Na zanimljiv način o svojoj budućnosti govorio je posle utakmice i sam Milinković-Savić:

- Napredovao sam uz Sarija. Postigao sam 11 golova i imam 11 asistencije i mogu da kažem da je ovo najbolja sezona u mojoj karijeri. Sledeće sezone nam treba još nekoliko pojačanja kako bismo napali mesto za Ligu šampiona.

Što se Verone tiče, njihove partije bile su uzbuljive najviše neutralnim posmatračima. Ekipa Igora Tudora igrala je impozantno u jednom trenutku, napadački, atraktivno, ali... Funkcionisali su ofanzivno jako dobro, međutim, defanziva nije mogla da isprati navalu. 

Verona je uspela da postigne 62 gola, međutim, kada vidite da su primili čak 56 jasno je zbog čega su na 9. poziciji. Uskoro završena sezona bila je veoma uspešna i za srpske internacionalnce u dresu "Đaloblua".

Darko Lazović je dominatno "marširao" desnom stranom terena, dok se mladi Ivan Ilić iskristalisao kao jedan od najpoželjnijih vezista na "čizmi". Zanimljivo, u nekoliko medija pojavila se inforamcija da bi nekadašnji biser Crvene zvezde mogao da zameni upravo Sergeja u dresu Lacija.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 2,1)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)